Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
Life.
Assalamualaikum. Hye guys :) Whats up? Lama gilaa dah tak update blog nih. Dah bersawang dah. Hahahaha xD Banyak sangat yang nak dibebelkan. So guys, get ready! Hmm, ayuh mulakan cerita. K, first thing dah genap 17 tahun. SPM candidate woii. Hahahaha xD And at the same time asyik bergaduh je dengan laki aku. Haihh, puncanya semua benda yang merepek je. Lol ~ Sengal kan ktorg?? Hahaha, aku tahu tu. Tapi tulah lumrah hidup. Have to face it. Dia pun dah berubah. Tak macam dulu dah. Asyik marah-2 aku je. Kalau dulu ada effort nak pujuk. But now? He's always making me bursts into tears :'( Aku tak salahkan dia sepenuhnya sebab aku nih mmg kuat menangis. Hihihi. Then kalau gaduh, aku tak habis-2 nak break. Gila aku nih. Buatnya dia bebetul tinggalkan aku. Perghh, menyesal tak sudah weh! Baru nih-2 texting aku saja je mengada nak seek attention daripada dia, tapi kena marah. Sedihhhh :( Nak buat cane kan? Dah sayangg, pasrah jelahhh. Hmm. Nih dia dah habis sekolah, makin menjadi la perangai degil dia tu. Seriously dah takde masa untuk ktorg lepak sama-2. Dia lebih banyak habiskan masa dengan kawan dia. Kalau dia ajak lepak mesti malam. Surely aku akan tolak la dia punya permintaan tu. Well anak dara, tak mais la keluar malam dgn anak teruna. Am i right. Lagipun malam mestilah busy dgn homework and all the unnecessary thing. Bhahahaha :DD That time akan selalu tercetusnya pergaduhan. Dia hanya ada masa untuk spend dengan aku AT NIGHT. What thee??? Mmg takla kann. Nak aku kena sesah dgn parang? Go ahead. Takde masalah. Tapi dia tak pernah fikirkan semua tu. Biasa la. Pleasure seeker. So kalau ada salah faham, take time untuk TAK TEXTING. Kalau texting buat kena carut je dalam hati. Hahaha xD Mmg betul lah kata org tua-2. Lagi lama sesuatu perhubungan tu, lagi banyak asam garamnya. So kita kena motivate ourselves. Throw away our ego. So there are lot more to face. So enjoy our lives while we still breathing.


Posted at 10:48 PM | 0 comments

Disclaimer
Facebook | Twitter
Assalamualaikum! Hi, speaking here is Yaya. You follow me, I follow you back :) Be nice here.

Navigation

About Linkies Entries


Credits
Template by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

- END -