Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
Fight for what?
Hai uolls :) Ohoii, fight for what? Hmp, no reason? Gila lah namanya tu -,- Haha, akulah orang tuh. Alak? Aku mmg cenggitu, suka beno cari pasal dgn mokk aku, dgn kwn aku pun aku suka cari pasal, nasib baik la dorg tak ambk pusing sgt. Timaceh guys. Tapi kesian mokk aku ni, tak pasal-2 asyik kena marah dgn aku j :( Mokk, I'm feeling very guilty right now :| Forgive me mokk. Aku selalu marah dia tanpa sbb yg kukuh. Nasib baiklah dia nak tolerate dgn aku. Adn finally masalah dpt diselesaikan :) Alhamdulillah. Klah, tu j kot yg aku nak tulis. Takde idea dah :'DD Kbye :*

Posted at 7:39 AM | 0 comments

|
Disclaimer
Facebook | Twitter
Assalamualaikum! Hi, speaking here is Yaya. You follow me, I follow you back :) Be nice here.

Navigation

About Linkies Entries


Credits
Template by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

- END -